SCHOOOOL

Hejsaan alla käärrinngar!
jo de ju så att in data är sööönder! min fula syster tog sönder den me hennes fula armbåge, så den ska på lagning, o min bror komme rnog aldrig låta mig ta hans data, så de kommer bli dålig uppdatering hära på bloggen, men ja kommer nog mobilblogga..
imon äre skola, sen har ja tid för mina naglar hos angelica :D
bloggar mer senare :)
pööösss
I'm so happy whitout you biitch

FILM

Hejsan snyggingar :*
min dag har inte vart så rolig ida, har ba suttit hemma, hade tråkigt så bad gabriella att komma över hit så vi ska kolla på film nu :) vene vilken film vi ska kolla på, men ja bloggar senare..
Näe vi va i stan så råkade ja se Jakos rumpa.. ja blev så hära

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAH!!

SVAR PÅ TAL

- om KÖPA KLÄNNINGAR, CHECK!:
hur mke kostade den sista klänningen? skit fin!
Svar: Den kosatde 500 kr :) tack så mycke !

KÖPA KLÄNNINGAR, CHECK!

Åkte ida till Stan med mamma, köpte 2 klänningar från Scala, en av dem är till ett bröllop och en av dem är bara så, tänkte ha på mig den korta på sandras fest, ursnygga båda två!
Köp från nåra dagas sen..

tröja från bik bok

topp från Gina Tricot

topp från HM
KLÄNNINGARNA

Kort klänning från Scala

Lång klänning från Scala




OH, I HEAR YOU'RE DATING MY EX.

So... how do I taste ?

VÄRLDENS BÄSTA DAAG!

Hejsaan allaaa!!  :D
som sagt så gick vi tjejer hem till jako, där vi åt frukost, sedan rörde vi oss mot stockholm, vi gick runt för att svara på frågor vi hade fått, sen slutade vi, så vi stannade kvar dära, såå jäävlaaaa kul vi hade!!! HAHAHHAHAHAHA!! ja kan svära på att de ja som gör så dom skrattaar!! omg assoo!! vi va i Scala för att testa klänningar, o däraa ooofff assoo HAAHHAHA!! de kommer ta ååår för att beskriva va vi gjorde o inte i gjorde denna daag! men men, fick med mig 3 par tröjor, skit fina, visar dom imon.
bloggar senare, nu ska ja ducha o frächa upp mig!! :D
PUUSS!!

en dag me honom... ååååhh vill ätaaaaa honom!!!!


GODMORGON

Godmorgon allaa :D
Fick en kommentar angående naglarna, o du som undrade vart man gör dem så är det Rita förlänger naglar på facebook. du kan lägga till henne som vän o sen kolla på alla naaglar :)


JOBBIG JÄVEL

Asso är verkligen skit arg!  min manegeer vill följa me oss imon till stan, asso han tror verkligen att ja ska bli bortrövad -.- herregud!!! ja vill kunna ha ett privatliv, liksom kunna ha kuul utan att se någon kille bakom mig!
förra veckan va ja ute i skärholmen me natta, hon skulle testa en sportbehå.. hennes bröst e ju för stora. så ja rekomenderade en sportis, ja bad min maneger, gunnar, att gå ut från butiken för att hon skulle testa, han ba nej något kan hända dig, ja blev skit arg så han gick ut.. natta testade den o när hon precis va glad över att den funka på henne så kom han o fick en syyn!! asso den synen va grooov! ja fick även me en bild
anledningen till att dom inte vill att någon maneger e me mig..

SKOLAAAAA! :D

Jaaa meeen sheeeeeeenaa på er små krääk! :D
ida gick ja som sagt till skolan. kändes underbart att komma diiit igeen! hade verkligen saknat skolaaan, imon blire stan me klassen, vi ska till gamla stan o gå runt för att hitta saker -.- aja vet inte, men runt 10 på morgonen ska vi till Jako för att äta frukost tillsammans vi tjejer :)
bloggar senare :D

JAG VA LYCKLIG MED DIG, MEN ÄR LYCKLIGARE UTAN DIG

Imon börjaaar skolaaaan :D har verkligen sakanaaat deen! har duschat nu, ska ta fram kläderna till imorgon, o sen ska ja ligga i min sköna sääng o alla kuddar  :D bad även sandra att boka tid till mig till mina naglar, bloggar mer imon , pöössss!

ORD ❥

det är inte honom du saknar hela tiden
det är inte han du önskar kom tillbaka
det är inte han du tänker på hela tiden
det är inte han du vill ha i din närhet
det är inte hans sms och telefonsamtal du väntar på

efter allt han gjort emot dig, alla gånger han sårat dig,
allt han sagt till dig som fått dig ledsen. alla nätter 
du inte kunnat somna för att han smsar dig och skriver 
taskiga saker som kränker dig. så är det inte honom du saknar
längre. utan de är känslan av att någon alltid fanns där för 
dig, med dig, vid dig. han är bortglömd i ditt hjärta, 
du vill inte ha tillbaka honom. utan kärleken..


DEN ENDA PLATS DÄR DU FÖRVÄNTAR DIG, TRO, KÄRLEK OCH FÖRLÅTELSE ÄR HUSET DÄR DINA FÖRÄLDRAR BOR♥

Jaaa men Godmorgon, HAHAHAH tycker så synd om alla skitungar som har börjat skolan nu.. nu undrar nu omg när böörjar hon faaan?! ja börjar imon :( SKRATTAA INTE!!
ajaaa.. min blogg min blogg min blogg.. ja orkar inte med dej ibland.. du e sådäär, lite enoying.. du vet.. man vill stänga av dej.. men ni läsare. ni dör ju dåå -.-
aa, men som sagt igår fick ja ett samtal av min chef.. min blogg.. tro inget annat -.-
Gustav Palme.. han lät mig få välja en maneger.. en som tar hans om min blogg. o tar hand om mig ni vet :D
de jobbigt att va i mina skor.. tro inte att ni ska få ha på er mina skoor nu -.- de ett ordspråk för er som e typ tröga.. ne ja måste sluta va groov. aja ska t skärholmen ida me tjejerna, inte för att ja behöver något -.- men ska dit för att få mina kompisar att skratta lite. ni vet dom skrattar aldrig, dom ser ut så hära utan mig..

GUSTAV PALME..

Godmorgon allaaa!! här sitter ni o säkert undrar varför jag vaknar så tidigt när jag inte ens böörjar skolan idaa, joo de så att jag nancy issa hatar att sova bokstavligen H A T A R.! MEEEN! de finns ett men i de hela.. jag trodde att ja hade lagt väckarklockan, i mina drömmar. ja är en väckarklocka.. men men, så ringer det en konstig ringsignal på mobilen, o ja ser att nummret är okänt, ja ba seeen näääär la ja deenaa äckliga ringsignal :O ja svarar o de gustav palme, miin chef över bloggen -.- ja ville ba ge honom en bitchslap genom luren, men han skulle ba stänga av bloggen o ni mina läsare skulle ha döt..  :/ så för er skull så gjorde ja inte deee! -.-
nu tänker alla, va sa den däragistav palme till henne?.. jo han berättade att min manager som jag nu haft ett tag har dött :( kan ni fattaa!! :( men han lovade mig en ny.. hur han dog vet ingen. elr ja har mina egna funderingar kring detta, HAN DOG FÖR MIGG HIHIHIH!! :D
Gustav palme skickade en bild på vilken av dessa två ja ville ha som manager.. '
Rapper Pitbull - 2009 MTV Video Music Awards - Arrivals
Han skickade honom som första val..  Pitbull.. världens bästa sångare!!! älskar honom!!! hans låtar får mig att må topp!!
och så de andra valet..
min äääääääälskliing :D min älskadeee spelare i miiilaaaaaan <3
jag kommer lätt välja han !!!

LEN HUD?

Då ska ni göra precis som jag gör. Läste ett tips på en tjejs blogg, där hon tipsade om en egen ansiktsmask. Så jag testade en dag, och min hud blev som bebis hud, eller i för sig, ja har redan bebis hud -.- , men till er som har kärring hud HHHAHAH!!!

Gör såhär: Pressa ut ungefär en halv citron och häll i socker, häll i så det blir ganska tjockt och blir som en ansiktsmask, glöm inte att blanda noga så att sockret inte bara hamna i botten. 

Smörj in ansiktet med det, över hela ansiktet. Om ni har finnar då ska ni smörja in lite extra på dom ställerna. Låt det verka i ca. 10-15 min och tvätta av det med ljummet vatten. Använd någon smink bortaggning eller vad du nu använder så ansiktet inte luktar citron och skölj av och sist av allt smörj in dig med en återfruktande ansiktskräm, hoppas er kärring hud förvandlas till som min huud! HAHAHAHAHHAHAHAHA omg ja får sluta mobba er nu..

DET FINNS INGEN CHANS I VÄRLDEN ATT DU FÖRBLIR SOM MIG

Kunde inte blogga igår eftersom att ja va upptgaen.. men men, nu sitter man hära o funderar på att göra sina naglar hos en tjej som heter Rita. de finns ett par bilder som ja gillade, vill veta vilka ni tycker ja ska göra.. elr om ni själva har en ide..

NAGLAR 1..
NAGLAR 2..
NAGLAR 3..

ASSO FY BLOGGEN!

Ja orkar inte me dej mer! uft! headwork, min engelska e ju fan bäst -.-
ja har vart ute me jako mari o natta dem senaste dagarnaa, imon kommer min kobaniiiiii!!
så imon kommer vi alla gå till jako o ha de trevlig.
ida äre min systers födelsedag, skitungen har blivit 9 år . wooooooooow, shiiiiittt 9 åårr, wiho -.-
hon ska ha skitunge kalas ni vet? såna som skitungar har?
uft ska ducha nu, har inget att blogga om!
när skitungen blev 2 år, okej ja måste ersänna att hon va fett gullig!! HAHHAHA
älskliiingaaaaar!!!

LET IT RAIN OVER ME

Måste hålla mig uppdaterad, min manager ringde o ba, "DIIIN BLOOOG!!" vrf glömmer du deeeen! ja ba uuuuuppppppssssssss, så ja har fått en varning från han.. -.-
har gjort så mycke berättar när ja kommit tillbaka ! :D

IGÅR

hann inte blogga där.  men under dagen så gick jag hem till jako, naatta av dära, så vi bestämde oss för att hya en film o kolla på den, vi hämtade mari, så gick vi o hyrde film o köpte en massa saker, vi kollade på filmen trust. en as bra film! rekomenderar den verkligen, aja inte ska ja till skolan med samma människor igen :P jako natta och mari, vi ska snacka me ett par lärare, sen ska vi hitta på något :)
JAG ÄR VÄRLDENS GLADASTE TJEJ!  you know that everythig happends for a reason!! :D

KÖPT

Heejsaan finiisar!
kom precis hem från en lång shoppingdag, ja åkte först till stan med mina moster o mammas kusiner, köpte en 2 tröjor,  ett par skor. visar bild från nätet ist :) så köpte jag en spets trosa, skit snygg!
kom hem o åkte direkt till kungens kurva för att min mobil hade kommit, skulle köpa ett par röda byxor från hm men dem fanns inte i min storlek så ja sket i de -.-
den andra hittar ja inte..

BACK ON TRAACK!

Kom hem från Turkiet för ett par dagar sen, orkar inte snacka om de, mår inte bra faktiskt, allt suger, vrf förstår mig ingen?? herregud va irriterad ja är..

TUUUUURKIIIIEET IDAAAA :D

Idaaaa reser ja till turkiiiet!!! :D :D :D
kommer nog inte kunna  blogga upp till en veckaa, men de lungt mina käära läsare, ja kommer tillbaks :D
medan ajg är där o njuuter av den härliga soolen o maten o badet, ALLT, så får nu ta o ha dåligt väder, hihih
ja ska hemifrån 5, planet lyfter 8 på kvällen, så nu ska ja ta o
gå ut med tjejrna, HEJDÅÅÅ! :*

HÄMTADE UT PAKET

Gick me min syster för att hämta ut ett paket från Hallunda, de va parfymen, som ja beställde :D
så jävla gid den är! aja, håller på o packar me mamma nu, kommer nog göra de hela dan -.-
ajaa ska fortsätta nu, bloggar sen :D

IGÅR

Hade ingen ork att blogga igår, men runt 11 tiden åkte ja o gabriella till el giganten i Kungens kurva, vi hämtade min lånemobil :D
sen så kom vi hem till mig o gjorde pannkakor, runt 4 gick vi till henne, vi skulle övertala hennes föräldrar om att hon skulle få följa me oss imon till turkiet, hur tror ni de gick? -.- åt helveteeeee!
menmen... ida ska ja ta fram alla kläder som ja ska ta me mej, sen ska mamma packa o så, sen kommer tjejerna till mig :D

HE THINK HE IS A PLAYER, BUT HE DOESN'T KNOW SHE IS THE COACH.

Hääähäääää min rubrik bääässtt!
ajaa va i heron o bowlade o såå. lämnade in min mobil på lagning :( åååå dom gav mig ingen lånemobil, ska ringa dom imon o säga t dom att ge mej en, ajaaa skaaa ladda ner en film nu o passa på att kolla nu när ingen e hemma:D

HERON CITY TOODAAY

den här datan har bännt mina been! asso seriöst va äre här för skit data?! samma sak me min bitch mobil. ja o mobiler hatar varandra, elr nej, ja älskar mobiler, dem hatar mig :(
fett taskiga, allt blir ju förstört???  ja ska lämna min "vackra" mobil ida på lagning, nu räckere me mobilens dumheter. ja ska säga t dem som jobbar, hej ja vill lämna tillbaka mobilen, ge mig en iphone ist :D
ja veeeet att han kommer kasta mig från el giganten, men ja har inget vaaal!
aja.. vaknade ida runt 7, gick ut o sprang, kom hem duchade, fixade mig, o sen runt 6 tiden ska vi till heron :D

RSS 2.0