Wakeupp

Godmorgon -.- ja böörjar 11 o häär är lilla fröken nancy vaaken -.- igår satt jag o bara råå pluggade inför mitt omprov på företagsekonomi. Får jag G så har jag ett VG om jag fortästter som nu :D
Ida efter skolan ska jag till stan med gabriella och hennes syster ranya. Har lite gamla bilder som jag nu ska dela med mig med er :D


Godmorgon

Ska snart upp o fixa mig, börjar halv 9 ida. Wooow -.- bloggar nog mer i skolan :)


GODNATT

Sanna. G om TITANIC: du ser inte ut som en syrian jag lovar! :-O
Svar: haha inte? de får ja oftast höra faktiskt :)



Aja
sitter just nu framför datan och kollar på olika hemsidor, vill beställa några kläder från H&M som jag har fastnat för, men ska ändå till Stockholm på onsdag så jag letar nog efter kläderna där.

Just nuu

Sitter just nu med simon smedra och maria :) vi fikar o hare kul :)


NNSJ

Godmorgon alla fina :) fick sms av italienska läraren att vi inte har någon italienska, så ja börjar 12. :D har bara företgasekonomi o idrott :D
I have the world greatest friends!
min snygga godismage :D

TITANIC

Visste ni att man kan besöka Titanic, där båten sjönk. Båten sjönk ju i Atlanet i New York. så nu besäker tusentals människor varje år vraket som ligger 380 000 meter ner under havet. man betalat runt 500 000 kr, så får du åka en mini ubåt längst ner i havet. experter följer med dig och de berättar allt om de gigantiska båten som sjönk! du får även simma innuti båten, kolla på en massa skatter som fortfarande finns kvar där. vinflaskor som ligger där under havets botten, dessa flaskor är värda idag flera miljoner kronor, efterosm att de är så pass gamla, och så var de ju i Titanic.  Jag har alltid intresserat mig av båtar, flygplan osv.. jag gillar att kolla fakta om båtar som tex sjunker, flygplan som krachar.. det är väldigt intressant. och nu år 2012 1 april så är det exakt 100 år sedan Titanic sjönk.. Jag skulle gäärna vilja åka till New York och få se på båten. de är hur grymt som helst! Men att lägga nästan en halv miljon kronor på något sånt känns helt onödigt.
rg_1654350_w475
rg_1654360_w475

BEFORE I DIE I WANT TO...


Minimaria

Sitter just nu på en utbildning, hela klassen sitter och lyssnar på en kille som berättar om droger och missbruk:)
Hahaha!


Godnatt

Ska ta o lägga mig alldeles strax, har vart en ganska jobbig dag idag, haha aja :) är helt utmattad vill bra sova -.- godnatt på er :*


@italienska

Sitter just nu på italienska lektionen vi kollar nyheter om båten som sjönk i italien.. :/ synd.. Efter skolan ska ja åka till södertälje, ska köpa en päls o har nåra ärenden där :) därefter ska ja åka till stockholm :)
Seriösa jag..


Dålig uppdatering

Har inte haft någon ork att blogga.. Känns så tråkigt hahah, aja de senaste dagarna har vart roliga, speciellt ida på idrotten då vi dansade magdans.. Hahah sen så gjorde jako o sandra plankan :D
Nåra bilder bara..


Någon som har piercing?

Är det någon av er som har piercing vart som helst i kroppen? Ni kan nu köpa piercings till ett mycket billigt pris, allt kostar från 30 till 60 kr :) kontakta mig så ger jag er nr till tjejen som säljer detta, allt är kirurgiskt stål


@skolan

Sitter just nu o har matte -.- boooring, efter skolan ska vi tjejer t stan :) kul kul
Min tatuering :D
Även mina lilla päls


@skolan

Är just nu i skolan, vi har jävla historia-.-
Hahahhh sandra är bara föör sköön


Skola imon -.-

Jahaap då börjar man skolan imooon -.- en veckas lov till hade suttit pefeekt!-.- ska lägga mig snart :)


BILD: 3

En bild på någon i min familj

Min älskade bror <3


BILD:2

2a bilden är en bild på mig själv :)


<3

Jag måste nog vara väärldens lyckligaste!! Haha va ba tvuvgen, ska ta o somna om :D


Sleeptime

Ska ta o sova nu, min gris får ta o väcka mig senare står inte ut med att va vaken
Mer :D imon siista dagen för jullovet :(

Sötastee


DAG:1

Ja umgås me 6 vänner, o ja älskar alla 6 så jääävla mycke!!
Natta, jako och sandra.


TROR NI ATT JAG KOMMER FÖLJA DESSA?

1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med. 2:a bilden: En bild på dig själv. 3:e bilden: En bild på någon i din familj. 4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv. 5:e bilden: En gammal bild på dig själv. 6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge. 7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp. 8:e bilden: En person som du saknar. 9:e bilden: Någon i din släkt. 10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll. 11:e bilden: En person du kan berätta allt för. 12:e bilden: En bild på din vardag. 13:e bilden: Du och någon klasskompis. 14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider. 15:e bilden: En person som du vill vara med. 16:e bilden: En bild på dig själv. 17:e bilden: En ovanlig bild. 18:e bilden: En bild på din fritid. 19:e bilden: En person som är snygg. 20:e bilden: En bild på dina närmaste. 21:e bilden: En person som alltid ställer upp för dig. 22:e bilden: En bild på en tid du saknar. 23:e bilden: En bild från i somras. 24:e bilden: En bild som gör dig glad. 25:e bilden: En person som alltid gör dig glad. 26:e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med. 27:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt. 28:e bilden: En tokig bild. 29:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv. 30:e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Instagram

Följ mig på instagram :) Ja uppdaterar bilder hela tiden :)
Nancissa :D


00.00

Sitter och snackar me tjejerna just nu samt med min gris. Ska nog inte sova tidigt ida, eftersomatt ja sovit under dagen :)

<3


STOCKHOLM

var i stan med min bror ida, vi åt o så, köpte en fin tröja också. min bror tappade sin ipod i hm hahha så hela glaset gick sönder. så vi åkte till elgiganten, han har försäkring så han kommer få en ny om 2 veckor :) ska ta o städa lite nu sen kolla på en film som min bror hyrde :)

WAKE UPP CALL

Godmorgon :) typiskt mig så vaknar ja nuu -.- när ja väl sover sent så vaknar ja ändå tidigt -.- får se vad ja gör ida. Tråkigt kan ja inte ha de! Måste njuta av de få dagarna kvar till skolan börjar :)
sitter o lyssnar på NRJ hahahaha asso klockrena är de när de kör sin nrj wake upp call!


GODNATT

Kom precis hem från dopet, de va verkligen skit kul, ska ta o messa me min griis innan ja lägger mig, godnatt :*


PICS'


DOP IDAG

Hejsan allaa underbara, vaknade ida o gick till kyrkan, ida har vi dop så de blir feest :D
Ska ta o kolla på tv nu så bloggar nog sen :)


Joobiig dag!

Kom precis hem från mammas kompis, tidigare ida va ja i media markt, el giganten, skärholmen inne i stan o så vidaare! Va me gabriella på jakt efter en iphone 4s till henne, va sedan hos mammas kompis vi hjälpte henne med saker, smde hennes dotters dop imon :)


SJUUK :(

Imon ska vi tjejer gå hem till bästa vivi, men ja är heeeelt o hållet sjuk, får se om ja blir bättre imon..

Snyggaa ja :D


SÅ HÄR KUL HADE JA O SOSO..

lägg bara märke till klockan.. -.-
sosos mobil

ÖÖH JA E TYP TILLBAKA?

även om ja inte bloggat på typ flera veckor så har ni fortfarande kollat in den typ varje dag ahaha! okeej helt seriöst ja ska ta bloggen på allvar, okej nu orkaar jaa inte sitta o berätta om allt, men ja har haft de undeeerbart!
min snygga öl mage

RSS 2.0