Shut it down

Ska tyvär sluta blogga för ett tag, är bloggtrött. Ska inte skylle på plugget och en massa annat men känner att den börjar bli tråkig. Men för tillfället så är den öppen, ni får läsa igenom
Gamla inlägg som
Ger er ett gott skratt, arrividerci amigos :)


Dålig uppdatering

Har bloggat dåligt de aenaste dagarna, är typ bloggtrött, men ska duscha nu, imon blire dop :)


Godmorgon

Vaknade för ett tag sen, sov ganska tidigt igår, va så trööttttt!!! Vaffancolo
Ska fixa mig nu :)


Tired

Är så glaad!! Nu dem senaste dagarna säger lärarna bara bra saker om mug, att jag blivit mycket duktigare o så :D
Stannade kvar i skolan med natta amira christina och mari, vi dansade ich hade kuul hahha :D
Dagens bilder


VG

Fick VG på Samhälleekonomi är så glad! men ville ha MVG, men nu ska ja minsaann inte klagaa!
är skit trött, emn akn inte sova, konstigt?
nää.

pluggar

hej sitter och pluggar, hejdå
image description

Trött!

Sov runt halv 2 igår o så väcker mamma mig kl 7 ida för hon trodde ja började 8!!
Är så trött men kan inte sova? Sjukt, börjar halv jävla satans 10 ida!
Ska fixa mig nu, :)


Fortfarande vaken

Kan inte sova omg ja har ju skola imon! Omg ja e så fuckt up! Måste sova nuuu!! :O
Omg jalla jalla godnatt! :O


Riiiktig satsare

Iiiiii chilla me liiivet bror, vem är du ? -.-
Ja har ingen kille ens? Due en krigare haa?? Vet du? Bas när ja har en kille ja lovar dig du kommer vara den första som får veta vem :) skriv namn nr du bara :)

 


upptagen

Ida hade ja skola, NÄHEE?! hahah! idrott va bäst! vi hade basket, och för er alla som inte vet så hade ja spleat basket i 6 7 år, slutade för ett par år sen. men fortfarande min favoritsport, aa så vi spelade de ida i idrotten. och ja liksom ramlade, och en tjej råka sparka mig med sina metall skor ni vet där vid låren, och jag knappt sitta!! de gör så ooont!
efter skolan duschadde ja och gick till mammas kompis för att hjälpa henne med maten och passa henne son Elia. vääärldens gulligaste unge!! ans dop är på lördag så ja hade vägarna förbi lindex och hittade den här snygga kjolen. imon ska jag gå till henne igen för att hjälpa henne göra iordning alla presenter hon ska ge ut :)

Godnatt

Delar med mig av min skönhet, puss


ni är skit jobbiga!

Får hela tiden frågor gällande hur vårt hus ser ut och vad som hänt me Bosse (min manager)
ska svara på allt nu så ni slipper fråga
okej.. Bosse mår bra nu, han ligger hemma och vilar, han kan för tillfället inte vara med mig, så jag har försökt klara mig själv, vilket känns bra faktiskt :) ni har också accepterat detta och ni har vart underbara som inte stört mig när ja vart ensam i Stan. kärlek till er!
Bosse lär återhämta sig snart, pappa ville inte ge mig en av hans vakter, han ville testa mig och se om ja kan klara mig själv. vilket ja gjort/gjorde så nu flyter de på!
Stiven är nu anmäld. så jag hoppas att hans fula äckliga trippelhacka ramlar av! snuskpelle!
Vårt hus..
mitt rum..

Gäster

Vi fick gäster för ett tagsen, när dem gått ska vi till våra kusiner :)
Bild på skorna :)


Stan

Åkte till skärholmen för att köpa ett par skor, dem fanns inte där så ja åkkte till stan, haha värsta krigaren, visar bild sen :)
Ett fan såg mig i stan, så hon gav mig en blomma :) skit gulliig!! :')


Fixade

Fixade detta till mammas kompisar när de kom till oss :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2702375/images/2012/pic_199433527.jpg" class="image">


svar

en hel del av mina kommentarer är ba " HAHAHAH du är rolig, du är si o så" så man kan typ inte svara på det? säger bara tack till alla mina läsare :)
någon undrade vem mina vänner e , ja kanske har sagt de 100 gånger haha :)
Det är JAG, som är bossen, sen äre Jako, Sandra, Natta och Mari. vi är OG, TjejernaGrus och Härjarligan, vi e skit coola alo. Vi äger alla gator vi går på. vi äger hela världen. och eftersom att jag är äldst av alla dem hähä, så är ja bossen.
Älskar dem så mycke! är ja bög om ja säger så?
image description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


Köpt tillbaka mina förra skor

Mamma kastade mina sandaletter ja köpte förra året, och jag liksom dog för dem! Blev skit arg när hon kastade dem så ja hittade dem ida i dinsko! Ja tih de sista svarta paret hähä

Dricker just nu denna goda festis dricka, mammas kompis kommer till oss snart, ska fixa lite godsaker att äta när hone här :)


Skärholmen

Är just nu i skärholmen med mamma, ska försöka hitta någon klänning eller något till dopet vi har nästa vecka :)


Godnatt

Är frustrerad vet inte vad jag nu ska ta mig till utan en manager under dem senaste 6 dagarna, får väl be pappa anlita en av hans vakter till mig, jag saknar verkligen tråkiga och trista bosse!
Läkarna säger att han blir bättre om några dagar, men hur ska jag ens kunna åka in till stan imon utan en som tar hand om mig?! Åker nog in med vår limo till stan :)
En bild på pappas limousin och familjens privata flygplan :)


anmält manager till socialen

Ska berätta om en hemsk sak som hände igår.. höll det privat först men nä nu för i helvette måste jag få ut det!
Igår var min kompis Natalie inne i ett provrum och skulle testa en tröja, min vikarie manager var med oss för att hålla fansen borta från mig. ville vara fri no fence alla :)
aja, o medan hon sitter och byter om så går jag runt i butiken och kollar kläder, och ja ba märker att stiven skogsmåsen går in mot provrummen. och ja ba hallå? stiven???! o han svarar inte utan fortsätter sin väg in mot Natalies kädrum! jag fick panik. så ja ba HALLÅ NATTA TA INTE AV DIG! och ab hennes chock så skriker hon. Stiven ville i detta fall taffsa på henne! jag blev förbannad! rasande! att JAG ska behöva bli vaktad av en jääävla skogsmås som vill taffsa på mina vänner!
så jag ringde Bosse min riktiga manager och bad honom anmäla Stiven, även Bosse bliev väldigt chockad över att en sådan pass gammal man beter sig så vidrigt! så nu är han anm'ld och vi alla hoppas på att hans branch som manager blir över!
hann ta ett smygfoto på Stiven medan han satt inne hos socialtjänsten! :D

Gabb

Kom typ orecis hem från gabriella, vi pluggade sen så satte hennes syskon igång med bakandet, så jag och gabriella gick till ican och köpte godis o de :)


Pluggar astronomi

Min naturkunskaps lärare vet att jag älskar att läsa om rymden osv. Så hon bad mig läsa om det och sedan göra en presentition till klassen, så idag gav hon mig alla blcker hon hade gällnde rymden :) nu sätter jag igång med läsandet :)


Härlig dag

Ida hade vi mattepriv vilket gick pt helvette! Men lärarna berättade att jag gjort stora framsteg i skolan, är skit glad :D
Stannade kvar i skolan med chris och två hemliga personer, kom precis därifrån :D underbart! Älskar livet :)


With the best forget the rest

Ja jako natta och sandra va hemma hos jako och åt fattosh och en massa gott, sen tog vi en "promenad" men ja va verkligen att mta lilla toaletten, så vi gick till mig, toan fick mat och så satt vi i min gård, vi snackade o så, sen lämnade vi alla hem, ni vet ingen hem väg utan rambo (jag) o kanske sandra?
Kom nyss hem :)


Ekonomi

Sitter på samhälleekonomi lektionen, slutar väldigt tidigt ida (tror ja)!


Smoothie

Gick på en kort promenad med sandra, sen så gick vi hem till henne, hon gjorde skit god smoothie!
Är nu hemma o ska kolla på simpsons filmen på tv :)


Vad tycker ni

Tycker ni att ja ska göra bloggen till min egna hemsida, att jag inte har blogg.se? De väl mycke mäktigare till en sån tjej som mig? :) jag ska fundera på det, vill veta va nien tycker :D


Biblan

Bästa skoldagen ida! Hähä :D är nu i biblan me gabriella, ja pluggar inför mitt historieprov vi har nästa månad, men vill man få G så gäller det att börja nuu :D


Skolan

Är just nu i skolan, har lektion som är dödstråkig!


Sjukhuset

Var idag i sjukhuset för att besöka Bosse min manager, som jag skrev för några dagar sen så hade han brytit benet. Jag var väldigt besviken på han, egentligen så ska han ta hand om mig, men nu är det jag som är mamman i detta sammanhang! var där med min vikarie manager. som är en dum och elak typ! jag känner mig fördmjukad när han är med mig!
Min vikare menager heter Stiven, han är nog den ända männiksan som fått mig o sakna Bosse..  ska anmäla honom till social tjänsten! dels så är han en sliskig typ som gillar att stirra på tjejer när dem byter om.. och så kollar han in killar? man ba hallå bisexuella idiot?
no fence alla bisexuella..
Bosse återhämtar sig om ett par dagar, då blir allt som förut. Pappa har även lovat mig ett eget privatplan på min 18 års dag :D!! är så glad!! kommer även få en egen chaffööör! är taggad inför det! tänkte ha mitt privatplan rosa men de nog för barbie style, körde på "Nancy style" den är i 3500 karats guld :)


Tog ett smygfoto på Stiven medan han typ flörtade me en kamel vi hittade inne på NK, skumt!
en skala bild på hur mitt flygplan lär se ut :)

Mys

Va i skolan, men vi fick sluta runt 1 så vi gick hem till mari o ba åt och snackade :)


GODNATT

ska ta o sova nu :) är så trött! aja godnatt alla :D



School

Hejsan allaa :D
Gick till skolan ida, mötte sandra. Vi hade ba en lektion och vi va i skolan 2 och en halvtimme för tidigt, vi åt lunch i skolan, blä! Min prins hälsade på mig :$ hahahah! Sen hade vi företagsekonomi, efter de gick hag amira sandra och christina till mc vi va där i 90 min hahaha -.-
Sen va ja och sandra ute, vi gick runt och luffade :)
Är hemma nu, helt rastlös

Amira kämpade verkligen me att hinna äta milkshaken innan den smälte hahaha!


Godnatt


SOMEDAY

ååh det är så mycket jag vill göra av mitt liv!
jag vill åka upp till rymden, jag vill besöka titanic, vill hjälpa barnen i afrika, vill bli mästare på att baka, vill hjälpa barn och ungdomar som har det svårt. jag tror på mig själv!
jag vet självklart att det är omöjligt att ja åker upp till rymden, men att besöka titanic, eller att hjälpa fattiga barn i afrika är en möjlighet och en upplevelse jag skulle vilja uppleva. 


LOVE WHAT YOU DO, DO WHAT YOU LOVE


något jag stör mig på

Något jag verkligen stör mig på är att Protostanter och Katoliker firar påsken tillsammans. Medan vi ortodoxa firar den senare. i år firade vi en vecka efter. nästa år firar vi 5 veckor efter! de sjukt! alla 3 är kristna med fortfarande fattar jag inte varför ortodoxa firar efter. det hände för 2 år sen att vi firade tillsamman. då var det så mycket roligare. aja.. snart kommer vi fan vira ett halv år efter. nej men ja tycker att det är fel att man typ "dödar jesus och sen uppstår han" sen gör vi detsamma igen "dödar och sen uppstår han" det är fel.
vad anser om det?
påven
vår patriark.
och det är dessa två som tar hand om detta gällande när vi har påsk osv.
KÄRLEK!  det är så mäktigt att se dessa två! älskar Kristendomen!

Home

Är äntligen hemma nuu!! Vi har gått till varje person som existerar på jorden tror ja.. Våra kusiner kommer snart till oss. Sen mammas och pappas kompisar :) ska hjälpa mamma att fixa allt nu :)


Glad påsk

Glad påsk alla ortodoxa! :D
Befinner mig just nu hos kusinerna, vi har vart här sen kurkan tog slut typ. Vi har ätit mat, ätit efterrätt och nu ska vi hela feta släkten börja gå runt, 20 bilar efter varandra hahah
Maten som finns på bordet är inte ens hälften av de som fanns :)


Förkyld

Dagen innan påsk så lyckas ja bli förkyld och fryyser så mycke!
Ååååh hxcbkniåuxhoxtoichpj!!!!!!


påsk imorgon

Imorgon är det äntligen påsk! Gjorde mitt satans skåp! mamma ba kastade alla mina kläder på golvet, och då är man fan tvungen att fixa dem, jag vet att om några dagar alla kläder kommer ligga huller om buller -.- HAR INGEN SATANS PÅSK KLÄNNING! VET NI JA GRÅTER! eller ja gnäller! haha, jag har en svart fast den har ja haft på mig en gång tidigare så de känns ju inte speciellt, hade köpt en grön klänning me den va för stor, åkte till Vila och dem hade den inte i min storlek så ja bajsar på dem :(
imon blire antadligen (hur stavar man)? ingen uppdatering, bas bele ja tror, vi ska äta hos våra kusiner imon, så mat gör vi inte de här året. sen åker man runt o runt o runt, till man spyr av allt man ätit, right? :)
ska duscha, fixa o dona lite, sen bär det av till mamma kompis som ska föna mitt hår rakt samt platta mammas hår. aooo! v trött ja blev av att skriva :O
image description

Titanic 100 år idag

Idag äre Hundra år sedan Titanic sjönk, grymt va?

Asso bitch

Ja driver om att ja är halv italiensk idiot, vad har elvira med det här o göra :S hon är dessutom halv italienare.


BFF


Lördag

Haha som om ingen av er visste att de är lördag idag.
Aa de va ba de? Finns inget att skriva om. Säg va ni vill att ja skriver om!


Städat

Gick me natta till hallunda köpte ägg till mammas kompis, kom hem började städa lite som va kvar, har ätit och nu kollar ja på tv, :)

Världens bästa <3


Instagram

Följ mig på instagram :) mitt liv i bilder :)


Fredag den 13

Godmorgon alla fina :)
Ida äre lång fredag för oss ortodoxa :) vilket innebär att jesus korsfästet ida.
Kollar just nu på disney channel :D favo kanal


veckans BLOGG

 


2die4


Tack tack

Älskar när ni mina älskade läsare gillar det ja skriver :D love! Du som ville att ja skulle göra ett videoinlägg.. Never hahaa! Ja skäms skit mycket ska ni veta -.-
Kom från kyrkan nyss. Ska kolla på tv nu :)

Mina naglar


'


Godmorgon

Vsknade för ett tag sen, har bara suttit hemma och kollat på tv. Får se vad dagen har att bjuda på :)


Manager inne på sjukan!

Min manager Bosse ringde igår mitt på natten och väckte mig! jävla idi*t! sånt är inte tillåtet! blev skit förbannad så ja ba la på luren, men insåg strax att det var ett viktigt samtal jag dissade. fick höra en bra nyhet samt en dåligt. Bosse hamnade i sjukhuset, han bröt tydligen benet jävla klumpiga miffo! den bra nyheten är att jag nu får ha en vikarie manager. vilket är bra? slipper tråkiga, griniga, arga bosse för ett litet tag dåra :) 

en bild på tråkiga bosse! men jag har ju en av sveriges bästa managers, det är jag väldigt stolt över!

smile and let the whole world wonder why

image description

Svar

Ja de har jag :)
Det är jag jacqueline, natta, sandra och mari. Vi umgås hela tiden dessutom är vi barndomsvänner och har gått i samma klass i mästan 12 år.
Jako är min syssling :) tackdesamma :)


SKHLM

Va i skärholmen med gabriella, sen åkte vi vidare till ikea, är hemma nu, ska vila sen kommer mammas kompis till oss


Hähä

Håll tummarna för mig nuu!!

  • Självbiografi‏

Hejsan
Jag skulle gärna vilja skriva en bok angående....


Bilder


Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma, är så trött att jag nästan blundar nu när ja skriver, ska sova nu men imon berättar jag allt :) gör även ett inlägg med bara bilder :) godnatt :)


Frågor

vart kommer dina föräldrar ifrån?

är du bara syrian..?

hur gammal är du?

hur gammal är din syster o bror?

har du kille?

vilken skola?

bor du i norsborg:)?

hoppas du kan SVARA !





Mina föräldrar kommer från syrien, aa ja är bara syrian :) ja blir 18 år i maj :D min syster är 9 år och min bror 15 år :) nej ja har ingen kille :) ja går i st botvids gumnasium här i hallunda. Aa bor mellan hallunda och norsborg. :D


Inlägg utan bilder

Ja kan typ inte lägga ut bilder :S och igår kunde jag inte ens blogga, men ja åker hem ida då gör ja ett inlägg med bara bilder :)


A6

Inlägget skulle egentligen publiceras igår men de va något fel på min tröga mobil. Vaknade nyss, sov väldigt sent igår :) ida åker vi alla till ett stort köpcentrum som ligger här i jönköping, den är myyycket större än skärholmen. Efter de ska vi till mosters kompis som bor i närheten, o efter det ska vi till min farbror och hans fru, dem kom också till jönköping för nåra dagar sen. Men dem bor i norsborg hah :) bloggar senare :)


Bondgården

Är hur trött som helst! Vill bara sova nu! Tidigare under dagen så följde jag me mamm och hennes kompis som vi tidigare va hos, vi åkte till bondgården för att köpa ko mjölk, dem ska göra ost, asso på gud under dessa 20 minuter jag va där jag tänkte ooomg de här är min sista dag!! Jag kommer döö! Jag säg kossorna och dem staaaank!!! Assso lever hellre med 1000 ormar som är giftiga än 10 minuter med kossor !


Glad påsk till er alla som firar

Jag själv firar påsken nästa vecka :) va i kyrkan idag, kom hem och så gick vi till mosters och mammas kompis, hennes man är katolik så hon firar påsken idag, vi kom precis hem och nu planerar vi vad vi ska göra :)


Söndag

Igår skrev jag typ en hel harry potter bok här på bloggen. Men neej neej varför ska man inte sabba saker för mig! -.- aja, ida äre ndag, vilket innebär att det är veckan före påsk. Oo aa ni vet, ska fortsätta sova liiiiite till, hatar att sova men sen ja kom hit till jönköping så vill ja sova ut hela tiden. I feel my friends now när jag alltid väcker dem haha!


Är proppmätt just nu har suttit och ätit de här haha :)


Svar

Javisst kan ja visa bild på dem
:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2702375/images/2012/pic_197332988.jpg" class="image">


Hem leverans

Hejsan alla :)
Vaknade väldigt sent ida på grund av att ja sov sent igår :)
Vi gick och hndlade en heel vagn med saker, vi ska fira min kusin så vi köpte typ halva willys. Kom hem och varken min moster eller mamma orkade göra mat sp vi beställde hem :)
Ska nu leka med min lilla kusin :D hon e så guuuliig!!


Jönköping

Sitter me min moster och mamma och alla snorungar, vi vräker i oss en massa skräp saker -.- jag saknar redan min säng och nu kommer jag börja gråta igen fast jag glömde min kudde hemma :'( jag har en kudde jag sovit med sen 4 år tillbaka, en liten kudde som jag måste hålla om när jag sover !! O jag satans kärring glömde deen!!!!!!!!
Får väl stå ut 5 dagar :'(

Min dop klänning som mamma tog me sig haha, den hade ja på mig för 17 år sen :')


Ronna

Är just nu i ronna, vi ska köpa lite saker o så träffade vi vår syssling från syrien. Vi ska snart till geneta också, vi har saker o fixa där också, sen pler vi till jönköping :D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2702375/images/2012/pic_197135844.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2702375/images/2012/pic_197135844.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2702375/images/2012/pic_197135847.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2702375/images/2012/pic_197135847.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2702375/images/2012/pic_197135885.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2702375/images/2012/pic_197135885.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2702375/images/2012/pic_197135890.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2702375/images/2012/pic_197135891.jpg" class="image">


Fixa

Sitter och fixar mig just nu, vi kommer åka runt 9 tiden :)
Bloggar senare :)


Dålig uppdaterig

Har haft mycket att göra ida, gick till skolan kom hem städade, gjorde cake pops, städade och nu packar jag för att imon pker vi till jönköping hem till min moster :D


Godnatt

Har ni ett ex på facebook eller vad det nu än är, ta inte bort honom/henne. Låt dem få veta att ni är så lyckliga utan dem!
Kärlek och respekt


vi är alla olika

Ville bara säga till just dig som läser det här just nu att du är oerhört vacker, vare sig du är överviktig, underviktig, lång, kort, stor, liten, stor näsa, tjocka fingrar, korta ben, aa allt det där. Du är vacker iallafall. du är kanske inte perfekt, men du är unik. Gud skapade dig och gör inga misstag. älska dig själv och älska dina medmänniskor. Respektera folk, och du kommer få se att du kommer få en sådan respekt tillbaka. 
jag vill bara berätta för er, att jag inte har världens snyggaste kropp. men jag är tacksam över det jag har, jag är helt unik på andra sätt. kroppen är inte allt kan jag säga! så snälla, sluta distrahera er själva och tännka på er kopp, och hur ni ser ut.  jag tycker att alla är vackra som dem är!

broken heart



Härligt väder

Hejsan alla ! De så skönt ute, funderar på att sitta ute i balkongen haha. Aja va i skolan ida, alla tyckte att mitt hår va fint, hag tycker tvärtom, Tannade kvar me nåra idioter efter skolan hahhha!! Sjuka, är hemma nu och gabriella kommer snart till mig :)
En bild just nu på mitt hår


bajs humor

mår så dåligt!! milan förlorade mor barca, asso ni kommer aldrig tro men ja grååååter! asso milaan e ute ur champions league :'( :'( jag e så deprimeraaad!! ååååh allt e nestas feel! :'(
OCH SÅ HAR JAG KLIPPT MITT HÅR KORT!! ASSO SERIÖST DE HÄR ÄR INTE MIN KVÄLL IDAG! ska dö nu :( hejdå :'(
så ser jag ut ungefär.. förutom hennes rynkor som stör mig..

Solig dag

Visst äre skönt ute??
Dagen var skön idag, hade 3 lektioner ida, så vi satt mest ute och hängde åt o snacka:)


Godmorgon

Vaknade för ett tag sen, börjar skolan halv 10 så ska ta o foxa mig senare,
Nu äre inte många dagar kvaaaar !! :D


Godnatt

Ska sova nu, är så trött!


Påsk outfit

Som ni alla vet så har påsken en stor betydelse för oss syrianer :) därför så
Måste man också va fin, så jag har fastnat för två olika outfits, den ena är en grön klänning från Vila som gillade, och de andra är en svart kjol och en blå topp som även var snyggt, vilken tycker ni var snyggast!?? jag visar klänningen sen, om ni är snälla

 

 

 

 


Zlatan exlusivt

Kollar på zlatan exlusivt just nu, han ger mig rysningar, hane bäääst! Älskar honom älskar milan!


om mig

Jag börjar märka att jag fått nya läsare, ni ställer såna fräcka frågor om mig..
så jag ska svara på era frågor samt berätta om mig lite mer..

jag går andra året på gymnasiet, jag läser samhälle eknomi. jag är 17 år, 18 om 1 månad, yeaah! jag har två syskon, båda går i skolan. min pappa är chef för NASA, ni vet astonaut grejen i USA, s han är bota rätt oftta.. mamma är en proffesor i universitet. jag har kommit efter min pappas fotspår, jag vill också bli en astronaut. pappa har inte rest till rymde än, men han ska göra det med Christian Fuuglesang elr hur man skriver. jaja nog om det.
jag är tjej som skrattar rätt ofta, jag skrattar hela tiden vadå ofta. det tycker jag är bra, jag gillar inte alls att vara deppig. :D mina betyg är bra, har MVG i allt förutom Matten där jag endast har VG -.-
nu undrar ni säkert, vaarför bor de i norsboooorg?? ja ska beräätta för er.. jag har inte velat se aanourlunda ut, jag är också en tonåring som resten av alla, okej jag må ha en pappas som är astronaut och en mamma som är proffesor.. men det hindrar inte mig från att leva mitt liv! vill va som andra tonåringar..
vi bor i ett privat område. dvs ingen får komma dit, vi äger marken. och jag har en vakt som är min "bodyguard" ibland blire för jobbigt, men jag har vant mig. han heter bosse, han är dessutom min maneger.
vad mer? .. hmmmm...
juste, jag har 4 bästa vänner. vi är 5 sammanlagt. och vi brukar kalla oss härjare... jani hee hahaha!
jag är halv syrian och halv italienare. min mamma är italianooo och pappa syrian. så jag kan italienska, syrianska, arabiska, engelska och svenska. hhähä.

aa de var allt från mig.. har ni frågor äre ba att ställa de :) (en tjej ville veta hur mitt hur ser ut) här haru :)

Candy lover

Kom hem från skolan för ett tag sen, hahha asso har gråtit av skratt idag!!
Dem säger att jag är en godisälskare


Matte

Sitter på matte stugan med två innavlar hähäh dem sitter och snackar om naglar :/ när vi har matte.. Sorligt


Godmorgon

Vaknade runt 6 tiden, drömde om något skit skumt och äckligt. Om att jag hade 7 killar jg satt och ljög för, dem alla trodde jag bra var tsm me en, asso som en vanlig människa, en av killarna var hugo ni vet bloggaren HAHA! De slutade med att alla 7 killar fick reda på att jag var otrogen så kag blev dumpad av 7 killar på en o samma gång. Niiiceee! Aja ska ta o ta på mig o fixa mig :)


Godnatt

Ska ta och lägga mig nu, mina ägon slriker efter sömn :) godnatt :)


Svar plus bb

aa de min syster de :) jag har två stycken syskon, en bror som är 15 år och en syster som är 9 :) tack du är minst lika snygg!


Home

Kom hem för 5 min sen. Efter kyrkan åkte jag me maria och ilona till skärholmen, hämtade min jacka, hittade även en skit smygg klänning som jag vill ha till påsken :)
Efter skärholmen åkte vi till festen, ska nu hitta på något, har skit tråkigt


Vaken

Godmorgon :)
Vaknade idag under natten kanske 5 gånger. Kunde inte sova och hade sån spy känsla. Varje gång jag tänkte på något man äter så ville jag bara spyy! Menmen nu äre bättre :)
Fick en fråga vart mina byxor var från? De är från lindex, visade även lappen där de stod lindex :)


RSS 2.0