-

Anonym om ALLA VÄRLDENS MÄNNISKOR..:
HAHHAHAHA du är sköön!! det är de hära som får din blogg o bli braa HAAHAAHHA

Svar : hihihi taack :D om de e så ska ja väl fortsättaa me de? :D

KÄNNER NÅGON IGEN SIG SJÄLV?


BILDERNA

'
min fiina dekoration -.-
GLÖMDE TA BILD PÅ MATEEN -.- men jävligt good va den!

BÄÄSTA DAGEN!

Hejsaan allaaa :D
ida hare vart en lååång daag!
fört så gick jag och mari hem till amira, vi fixade oss o så, sen gick vi till skolan, vi fixade flaken. efter de åkte vi till maxi o köpte champange.  vi kom till skolan, fixade lite till. sen kom alla föräldrar, de blev propoofult över hela skolan! 3orna sprang ut o då började det, efter typ en halvtimme gick vi alla till flaken, vi hade inte ens planerat att gå upp, för vi visste att vi aldrig skulle få,,  men de löste sig och vi lyckades gå upp.. med kilklackar -.- ja dooog!
vi dansade, vi i oss champanne och ööl! mitt hår blev stenhårt av allt kastanade av öl o de. efter typ 2 timmars dansade i en traktor så släppte dem av oss i plattan i stan. så åkte jag amira o natta hem med tunnelbanan. vi gick direkt hem till amira, hennes syster tog ju studenten, sandra och mari kom också,, där åt vi dansade o så.
nu ska ja ducha, kommer slänga in flera bilder efter de.. så håll utkik :D

STUDENT

Godmorgon alla :D
vakande för ett tag sen, ska böeja klä på mig o fixa mig sedan rör vi oss mot amira, där vi ska pynta me student saker o så. hennes syster tar nömligen studenten idaa, sen efter ska vi till skolan där alla 3or tar studenten. sen får vi se va som häänder :D

ALLA VÄRLDENS MÄNNISKOR..

Asso jag älskar att kolla på olika hemsidor o kolla på konstiga människor..
de så unikt.. TYP -.-
de hära e världens länga kvinna. hon har en tumör som får henne att ALDRIG sluta växa.. hon e drygt 2,82 cm..

den hära tjejen har världens längsta naglar.. helt sjukt -.- men hon va me i en bololycka så hon bröt dem alla. SYND

de här e värdlens fetaste man, han väger 765687174894823 x 1000 :D HAHHA okej förlåt snubben.. men de omöjligt att väga dej enligt annonses ja läste om dig.. synd asso

de här e världens fetaste 3åring, han väger 60 kg.. aso helt otroligt..

de här e världens längsta man.. han har samma problem som tjejen ovanför.. båda två e japaner. dem passar juu?

okej tro de eller ej, så e den hära bilden sann.. de hära lider många av.. finns även män som lider av en sån sjukdom..

hon har värdlens smalaste midja.. o hon får 10 miljoner kronor för varje video hon gör angående sin midja.. men hon gömmer sig ofta från median.. föör hon sköms den hon är idag.. nu är hon 72 år. och hennes man tvingade henne till att spänna fast en korsett när hon var gift med honom, hon skilde sig och har nu börjat växa i midjan..

värdlens största häst.. dog för 5 år sen, hästen levde i drygt 9 år..

LÅÅNG DAG

Hejsan alla fiiina :)
det började med att jag åkte till tumba med tjejerna, där va vi när alla sprang ut o så, vilken käänsla asso! längtar tills vi tar studenten :D
efter de åkte vi tillbaka till eriksberg, vi åt i mc donalds sen gick vi till hallunda, o sen till folkets hus där vi egentligen skulle ha lektion, men läraren dök aldrig upp.. så vi satt me amiras syster o hennes kompis, sen gick vi till hallunda igen o sen kom vi hem. hann knappt komma in i hustet o mamm skickade mej till hennes kompis där vi skulle fixa studenten inför imon. så vi gjorde maten o rullade aprach.. efter de åkte jag o smedra till hallunda vi
köpte en saker sen mötte vi maaria, o gick tillbaks till mammas kompis som  e deras kusin, vi fixade o så. o kom nyss hem nu ska vi få gäster.
MARIA HAHAHAHA hon kommer ba sååå döda mig

STUDENTER

Godmorgon alla :)
har precis duchat klart nu,  runt 11 tiden ska vi tjejer åka till tumba, för ida tar dem studenter dära :) så vi ska dit o kolla på :)
imon tar vår skola studenten :D

JAG E DUKTIGAST ( INKLUSIVE GAB)

sitter fortfarande me gabriella och pluggar.. :D e vi inte ba för duktiga??? seriöst så länge som vi har pluggat har ingen någonsin klarat av..   vi hade pluggat i cirka 3 timmar sen så bestämde vi oss för att gå o köpa småsaker att äta, så vi åkte till hallunda o de va stängt, sen t norsborg centrum o de. vi köpte godis redbull o sånt skit..men nu ska ja ta o fortsätta me pluggandet :D
ska svara på en kommentar som ja fick..
Anonym om HELT SJUKT!!:
de kallas anaruxia , dom kanske har haft en svår barndom

Svar: jag dömer inte dem, ja säger heller inte att det är fel att de blir så med dem, men de ja tycker o ser e förskräckt, det är verkligen synd om dem.. sålänge du har andra åsikter om de så får du ta i behålla dem för dig själv, alla får tycka o tänka hur dem vill..


VÄRLDENSBÄSTA!

För långt bort för att hålla dig i handen♥
För långt bort för att kunna se dig♥
För långt bort för att krama dig♥
För långt bort för att kyssa dig♥
Men aldrig för långt bort för att älska dig♥

HELT SJUKT!!

Hittade ett par bilder på några tjejer, assso de sinnesjukt att man vill se ut så! självklart vill alla tejer i världen ha den absolut finaste kroppen, men gud skapade alla människor som han ville! asso ja mår illa när ja ser dem här bilderna. Jag kan inte förstå hur det kan vara snyggt att se ut som ett skelett. Ja,även fast alla tjejer tänker ”Åh tänk att bara ha pinnsmala ben” så är det inte fint. Killar gillar tjejer med former. Det är bara vi tjejer som tror att man ska väga 45 och vara undernärd men det är inte verkligheten. Inga kändisar är undernärda, (som alla tror) utan vissa kanske är hälsosamt smala bara och vissa är bara byggda smala och vissa är inte alls pinnsmala som dem ser ut i tidningarna, tjejerna i SLITZ tidningarna är photoshoppade som in i helvete. Hollywood är inte perfekt. När ska folk inse det? Vi alla är människor, vi alla ser olika ut, vi kan inte jämföra oss, vi kan inte bry oss om andras vikt, kropp, hets osv.. Hela tiden. För vi är dem vi är, vi alla är byggda på olika sätt.

PLUGG

Godmorgon alla fina :)
vaknde för ett par timmar sen, direkt när ja vaknade så gick ja upp o löste boken om nationalismen. Håller fortfarande på me uppgiften. ska ta o plugga klart nu. puuss

TAKEN

Kollade på filmen Taken som ja tidigare sätt flera gånger. fortfarande bra!
men ska ta o plugga nu, vill va fri imon :) har fan pluggat hela dan ida!

TRÅK

Skulle till Heron City ida egentligen, men det blev inte av, så de blir imon ist :)
ska nu se va vi gör me familjen.. så tråkigt de äär -.-
och du som kommenterade angående iphone 5, om att ja e dum som tror den kommer se ut så.. de ren fakta! de inte så att ja direkt tror på att den ser ut så, cp. o nästa gång, skriv ditt namn mupp ;)

LYCKAD FEST!!

Gordmorgon alla :)
kom hem 12 igår från festen, så jävla sköön! så roligt de va. vi va där vid halv 7 tiden, o då hade dem inte ens börjat, vid 9 tiden kom allaaa, sen började deet! klockren!
kan inte berätta så mycke.. :D bjuder på lite bilder
mina naglar som ja själv gjoordde.. lyckade? :P

RACHELS FEST

Gabriella är hemma hos mig nu, har fixat mina naglar nu :D visar bilder sen. ja fick G i engelskaa :D nuu bööörjar deee :D e så glad, aa vi ska fixa oss snart, sen ska vi alla tjejer gå till rachels fest, skriver sen o bjuder på bilder.. :D

NYA IPHONE 5?

hittade ett par bilder på "iphone 5" tror inte de den mobilen.. isåfall äre nog den mest onödiga utessendet på en mobil som man någonsin kan ha. fattar inte vitsen med den. det kanske är unikt att bära en sån mobil, men snälla -.- kolla ba hur den ser ut. hitils så har 3an och 4a vart finast! 5an e verkligen ful!!
seriöst -.- hur fin e den?? verkligen SKIT FUL!

MOBILBLOGG

Gabriella gick precis hem. Vi har verkligen vrålpluggat! Stolt över oss :p Imon börjar ja 1. Så sandra ska komma tidigare för att fixa mina naglar ja köpte ida. De lär ta ett par timmar.. Menmen. Ska sova nu. För imorgon blire fiestaaaa. Rachels fest :) Godnatt alla :)

HEMMA NU

Hejsan alla :) har nu kommit hem , va i skolan, vi hade ba datakunskap och italienska, vi hade ett prov på italienskan som vi inte ville vara med i, så jag natta och mari gick till hallunda och köpte blomma till läraren så  hon skulle låta oss missa den, hon tog den o sa att vi endå måste ha provet -.- fatta hur arga vi blev -.- efter italienskan slutade vi och då åkte vi tjejer till skärholmen, köpte en nagel grej från cubus, man får gele o tippar o allt me, sen köpte jag en bh. o nu e gabriella hemma hos mig, vi ska äta o sen plugga :)

GODMORGON

Godmorgon alla, hann inte blogga igår, men kollade klart på filmen, och den va så jäävla bra!!
ajaa ska ta o fixa mig nu, börjar snart..

SNAKES ON A PLANET

Ska ta o kolla på filmen Snakes on a planet, som ja laddat ner. älskar orm-filmer.. då den här orde nog vara skit bra :D

TITTA INTE HIT KÄNSLIGA TITTARE!!


A text message. One that woke me up this morning. It's beautiful. It should be shared. Sometimes I just love the simplicity of love.


KOKOSBOLLAR

Nu har jag vilat klart, har även hjälpt mamma att fixa den nya sängen dem fått ida, verkligen skit fin! ska städa lite o så, smedra kommer hit snart, vi ska nämligen baka kokosbollar!
google bild


TRÖTT

Hur mår ni? Hoppas att ni mår bra. något jag inte gör, e så trött.. vi sprang ju oriientering, det var så jobbigt!! vi fick springa i skogen, och jag som verligen e rädd för skogen.. efter de åt vi i konyali.. det var skit gott. o kom hem för typ 2 timmar sen. har duchat, ska vila lite nu, ha en bra daag :)
så jävla fina skor! ibland önskar jag att ja inte var så lång!! hemsidan heter www.have2have.se

ORIENTERING

Godmorgon alla :)
Ida e de ingen vanlig skoldag, för vi ska springa ida, vi ska leta efter olika kontroller. så hela skolan alla 1:pr ska springa den, vi har samling halv 11, men ja o sandra har bestämt att vi ska tidigare för att gå till pressbyrån för att köpa något innan, efter orienteringen ska vi tjejer gå ut o äta någonstans.
bloggar när ja komit heem :)
ja o kärringen

Im Always Pushing Myself To The Limit Making Sure I Stay Ahead, You Made Me Who I Am, From The Words You Said...

GODNATT!

FILM - BAKSMÄLLAN

Hejsan alla :) nationella i matte gick skit bra ida, så ja får hoppas på G :D
sen efter de hade vi inga lektioner..  så tjejerna bestämde sig för att kolla på film hemma hos mig. så nu sitter dom hära och kollar. bloggar sen :)

LÅNG DAAG!

Heejsaan alla :)
gick till skolan hade ba en lektion -.- slutade runt 3, kom hem så åt jag o sen kom amira till mig vi skulle plugga. gabriella kom också och lärde oss. runt 7 gick vi alla tjejer till Andjela o gjorde överrasknigfest. hon fyller nämligen år ida. kom nyss hem, ska plugga matte nu, har nationella imon :(
Glass som jag o sandra och mari köpte. inte så god aso -.-


Hos andjela


GODMORGON

vaknade för lääänge sen men har ba suttit framför datan och lyssnat på musik.
asso den hära låååten! lyssnade på den för typ ett år sen o den e fortfarande min favoriit!

PLUGGAT KLAART!

Nu har ja äntligen böörjat med mina uppsatseer! kääns såå sköönt!
aja ska sooova nuu :D orkar inte va vaken mer :D

HEMMA FRÅN SKÄRHOLMEN

Hej heej vaknade runt 10 idag för att ja skulle till kyrkan. det var en viktig dag i kyrkan ida. efter kyrkan så kom jag hem fixade lite saker o sen så åkte jag och sandra till Skärholmen. Köpte lite kläder. vi gick runt o så. kom hen nyss.  ska se va ja gör senare :)
o så köpte jag ett till linne sm liknar den första bilden..

URSULA DAAG

Koom nyss hem, åkte först till Hallunda med amira och natta, vi beställde pizza, köpte en massa godsaker och gick till amira, vi kollade på filmen insidious som är en skräcfilm, den var hur bra som helst, men man måste koncentrera sig fan. sen efter filmen så cyklade vi runt, o hade kul. nu ska ja ta o vila, imon ere kyrka men vene om ja ska gåå
en liten del av de hela

GODMORGON

Godmorgon alla fin läsare :)
vaknade tidigt ida, något ja inte borde göra för ja sov sen igår. men aa, ja duschade alldelses preicis, ska stöda mitt rum kite, fixa min garderob, sen ska jag natta o amira kolla på film hos amira, vi ska beställa pizza köpa en massa saker o kolla på filmen Insidious som sägs vara en bra skräckfilm, men ska ta o städa nu, skriver seen :D

HOME

Heejsaan allaaa :D
kom hem från Hersom CIty dör typ 1 timma sen. såå mycket folk de fanns däära! som om de va rea överallt typ :P
men aa, vi va där gick runt o de, vi åt i grekiska kolgrillen, så good mat!
har pluggat sen ja kom hm, håller på med min samhälle nuu -.-
ska sovaa sen, så de hära blir sista inlägget :D

MARIA

Nu har min kompis maria börjat blogga igeen! :D klicka här för att följa hennes blogg  :D
Maro & Ja

HERON CITY

Mamma hade köpt en massa saker ida, för att igår så var det min födelsedag så vi skulle fira den idag me familjhen för att min pappa e hemma idag. sen så blev ja helt plötsligt sugen på att åka till Heron city. så jag bad min mamma och pappa att följa med. så hela familjen ska till heron city vid 8 tiden för att äta o så :) ska fixa mig nu, bloggar om ja hinner innan ja drar :)

När hon inte hör av sig, sitter hon och väntar på att du ska höra av dig.


HEMMMA

Kom hem alldeles nyss. Det började med att jag sandra och mari åkte till skärholmen runt 10 tiden. köpte skorna ja skulle köpa från dinsko. dom är verkligen skit fina! sen så åt vi dära o så. efter det åkte vi till skolan. vi missade matte lektionen för vi kom 1 minut försent -.- sen hade vi drama och efter de slutade vi. jagä r nu helt klar med min datakunskap uppgift! ni anar inte vilken lättnad det äär!!

BÄÄÄÄSTA DAGEN!!

Heeeejsaaaaan blööögen!
ida fyller ja nämnligen år, de har hänt så mycke idaa att ja inte ens orkar ta upp de, men HAHAHA asso fan va sjuka vääner man kan ha -.- de låtsades glömma min födelse dag, och inte säga grattis, o ja blev skiit sur! senare så gjorde dom en övversaknig t  miig.
iaf, efter skolan kom alla tjejer t mig, vi satt o åt o sådära, vi hade de så jävla kul! snacka om att de va på tiiiden!!
ajaa imon börjar ja kl 1. så ja ska till skärholmen me tjejerna. ska kööpa ett par skit fina skor från din sko!
dom döödar!! ska köpa de imon!!

GODNATT

GOOODNATT OCH GRATTIS TILL MIG SJÄÄÄLV :D
HAHAHHAHA såå syyyyynd :(

PLUGGAT HELA DAGEN

jaa nii, ja har pluggat hela dagen idag, och jag har bestämt mig för att vara helt klar med min datakunskap! det är inte mycket kvar till det. påtal om datakunskap. jag håller ju på att skriva om ett land ja ska resa till med mitt "företag" så ja valde att resa til Grekland, och man blir så sugen på att resa dit. så vackert det är däär!

HEMMA NU

Kom hem från Skärholmen typ nyss, va me mamma o aktiverade mitt bank kort, fick även mitt ID kort, köpte ett par sandaler som ja verkligen gillade. men nu ska ja ta o plugga o sedan baka mockarutor!
IMON FYLLER JA ÅÅR :D e skiit glad. men fattar inte vrf -.-
skorna är från skopunkten o kostar 299 :-
men är ni medlemmar får ni de för 199 :-

Mobilblogg

Har nte bloggat så bra ida. Men efter att ja hade pluggat lite. Så gick jag me sandra och amira till hallunda. Vi köpte godis och sånt till nationella imorgon. Efter det gick ja o amira till vår kompis och hon lärde oss matte. Skit jobbigt. Men nu finns de matte i min hjärna. Imon efter skolan ska ja me mamma till skärholmen. Vi ska aktivera mitt bankkort. Bloggar efter de. Så godnatt :)

KORT INLÄGG..

Gick till skolan, kom hem, ska plugga, sen köpa candy t imon, pusshej levepaastej

PLUGGAT KLART ------> SOVA

e sp trött att ja knappt ser va ja skriver nuu, ska ligga i min skööna säng o tare lungt, har pluggat matte nu, o lite av min datakunkskap, blir så stolt över mig själv :D
imon börjar ja kvart över 8 så ja bloggar efter skolan, hare bra, o sovgott

KLICKA PÅ LÄNKEN!

Min kompis bad mig länka de hära på bloggen, hennes kompis är typ model trorja? så de enda ni behööver göra är att klicka på länken o sedan gilla bilden som är det första ni ser när ni klickar på länken, de finns fb knapp dära. :)
klicka HÄR

HOME

Hejsaan :) ida gick skolan helt okej, förutom att ja mådde så illaa. aja kom hem runt halv 5, följde med Smedra till kiosken, tog även hennes SL kort hähähä, hon ska ändå till scottland -.-
vi satt hemma hos henne o de efter de cyklade vi runt o nu är ja hemma. ska ta o plugga nu :)

FAVORIT

Någon ja verkligen gillar e Adriana Lima, hon e så klockren! hennes kropp dödar hennes ögon, allt me henne e så fint! Jag gillar att hon e spanior (hade vart bättre om hon va italienare, som mig) -.-
men aaa, asso vilken människa tycker inte att hon e sexiiig??
Adriana Lima köpte även en BH som kostade 45 miljoner!! heöt sjukt att man kan lägga en sån förmögenhet av pengar på en BH!
ni kan väl tänka er hur mycket den bör väga av alla diamanter!
häär är den, hon har en annan som är gjord av Swarovski, den brukar hon ha på sig på Victoria Secret.
¨



TRÖTT SOM FAN

Godmorgon ! :)
va så trött att ja råka gå till ducshen o duscha -.- o e fortfarande trött, så tror ja ska sova lite, ja börjar halv 12 ändå..
ida ska ja tvinga min mamma att komma me mig till skärholmen fan, måste activera mitt bankkort som ja har fått. mitt id kort har äveen  kommit :D
aja ska ta på mig mjukis o sova nu :)
Ja&Amira förra året

GODNATT!

godnatt gott folk, nu ska ja ta o soova :)

HEMMA NU

Nu är jag ääntligen hemma efter en häärlig dag, har inte haft så kul me släkten sen min farfar gick bort..
men aa vi åkte till mina kusiner som bor i Slagsta, där va alla mina kusiner, så ja o min kusin började direkt att göra sallad o så. sen efter 2 timmar började dom grilla, innan maten åkte jag o min kusin gabi till brunna för att hämta min andra kusin, o han krocka -.- glasrutan där framme gick sönder. men inget annat hände, sen när vi kom hem igen va maten nästan klar, så vi förbredde allt. efter maten så började mina två kusiner snacka om att ta ut mig på klubb när ja blir 18 -.- o ja hatar sånt -.-
min kusin tar studenten snaart :D ja läängtaar, ska dit me min kusin när hon springer uut.
sw här e ingenting jämnfört me va som kom seen

mitt liiv





såhär störda..

NU DRAR JAG

kom hem nyss, va me mamma och pappa i kungens kurva och skärholmen, de köpte en säng och så, nu ska vi till kusinerna, alla andra e dära, så hejdå sålänge :)

GODMORGON

Fick sån magverk ida när ja vaknade, har så jävla ont!
vaknade runt 6 -.- ida ska ja till kyrkan o sen ida ska vi åka iväg till mina kusiner som ska grilla, hela slääkten ska va där, ska ta en massa bilder :)
ja kommer även få se min kusin som har kommit tillbaka från italien, gud va man har saknat henne!
bloggar innan ja åker då :)

HEMMA NU

Kom hem alldeles nyss, va hos min mammas kompis, maria va där o de vi kollade på melodifestivalen. ska fortsätta kolla på den nu :)

UT UT UT

Va ute me Maria och Rafaella för ett tag sen, vi snackade och promenerade runt, kom nyss hem o nu ska ja vidare till Maria och hennes kusin, vet  inte va de ska göra men ska ba diit nu :) hare så bra sålänge :)
Maria&Jag <3 <3

SIMMAT

Hejsaan alla :) vaknade tidigt ida, så ja gick me mina kusiner till Skärholmen badet, kom  för ett tag sen, ska städa o så, sen vet ja inte va som häänder :)

HEMMA FRÅN EN SKÖÖÖN DAG!

nu är ja ääntligen hemma efter en lång och härlig dag!
det började me att ja mötte tjejerna i Hallunda vid halv 6 tiden, tillsammans åkte vi till skärholmen och därifrån till Heron City, vi kollade på filme fast five, ja säger er BÄÄSTA FILMEN! såå jäävla tuung!
ja rekomenderar verkligen den! efter filmen så åt vi mat, o efter de fikade vi i el classico, o efter det så pundade vi runt, tills vi fann en maskin som kör o man sitter i den o de typ som berg o dal banan, ja o sandra satt i den, vi dooog såå jäävla kuul, HAHHAHA !!
kom nyss hem o nu ska ja ba sitta framför datan tills ja somnar :D
så ni får ha en underbar natt :*
Sandra & Amira
hahahah chocktillsåtnd
sandra & amira
ÄÄÄCKLIIIT!
HAHAHA en oförbredd bild på mig -.-

HERON CITY TOODAY

Kom precis från skolan, ida gick de bra, förutom alla håltimmar -.-
ida ska vi tjejer till Heron city för att kolla på filmen Fast Five.. inte direkt min filmsmak menmen.. :D
ska duscha alldeles strax o sedan ska ja till Amira. bloggar senare :D

GODMORGON

Godmorgon alla fina :)
vaknade halv 7 ida, låg kvar til klockan blev 8, gick o ducsha, o blev presic klar, börjar 9.40 ida. inte många lektioner vi har :)
men ja bloggar senare idaa :)
saam o jaa :D

DÅLIG UPPDATERING

Har inte haft tid att blogga så mycke, har vart ganska upptagen de här dagarna, men snabbt om igår, kom från skolan, åt sen gick jag och gabriella ut för att träna. kom hem runt halv 10, ducshade och tränade lite matte.
Ida slutade vi runt halv 12 tiden vi åt o bestämde sedan att vi tjejerna skulle komma hit, så vi gick till Haluunda köpte en massa saker och kom till mig. Vi satt i min balkong och snackade om en massa saker oså, ska börja plugga nu, senare mot kvällen har vi föreläsning. så ja bloggar nog efter det :)
hare bra så länge :)
HAHAHHAHA jaa ni som tycker att hon e normal får väl ta o hänga er, tofflor i en skog -.-
hon är ju inte heller så mycke bättre -.-

efter träningen, synd gabriella att du inte fick va me på bilden..




min underbara .... ja vet faktiskt inte va den hära heter..

FRÅN SKOLAN

Hejsan alla :) kom hem för en stund sen, va i skolan o så, hade italienska prov för några dagar sen, o vi fick svaren ida, ja fick G :D, o sen hade vi engelska nationella o de gick bra, senare under dagen hade vi idrott då vi fick springa runt i skogen oså. hatar skogen -.-
men ajaa ska äta nu, sen får ja se va som händer :)
höörs såläänge :*

ÄNTLIGEN HEMMA!

Kom precis heem, va fört i skolan, skit onödig skoldag, förutom att vi hade engelska nationella, det gick bra för mig. sen sp hade vi typ 3 timmars rast, så ja mari o christina börja cykla, o j o mari ramla från cykeln, så ja ramla o blödde på mitt ben, armbåge o handen -.- de kommer en massa sdtenar in på benet o de gjorde så jäääävla ont!
sen hade vi brändboll, o ja spelade trots smärtan, mina slag ägeeeer :D de va lärarna mot elever o vi elever vann! så alla deltagare fick varsin biobiljett, o sen kom ja hem, o direkt efter ut me gabriella  och andjela, vi cyyklade, sen kom mari, hennes syster o hemliga kompisen, vi gick t brunna o kom hem, så nu är ja hemma :D lång daag asso

GODNATT!

Runt halv 8 fick vi gäster, de va mammas o pappas kompisar som kom, asso dom har fött en son o han e handikapp :( ja gräät varje gång ja bäärde han, såå gulli o oskyldig, han e 2 år o kan varken sitta eller gå, men hans ögoon dööödaar! så blååaaa, o hans lillasyster som e 1 åår, asso såå gulligaa!
ajaa, ska ta o va innne på fb o de, sen ska ja soova, imon böörjar ja kvart över 8, vi har engelska nationella, sen så har vi samhälle, o sen såå har vi fritt, de massa aktiviteter imon i skolan, sen ere brändboll :D
bloggar mer imon dåå, godnatt gott folk! :*

BÄSTA IDEN!

Har tränat matte inför nationella nu, började även me samhälle och datakunskap. Mamma och Pappa va ute o när dom kom hem så hade de kommit  på en ide', klarar ja de får ja 500 kr i måånaden! SNACKA OM ATT JA VERKLIGEN MÅÅSTE KLARA DE! :D liksoom dom erbjuder miig de! när ja endå håller på hahha :D ajaa, siiter me min fula lilla syster just nu, vi håller på o MÅLAR, notera måålar -.-, min pappa kööpte en Top Model bok t henne, asso ja lovar er hon kanske har 10 stycken av de märkeet! -.- ja börjar själv leka me dom :O
seexii vaa!? :D mitt mästerveerk :D

STRUNTADE I ATT SPRINGA

ja orkade inte springa ida, så ja sket i de, ska göra klart min datakunskap uppgift, den tar döööd på mig! hatar datakunskap..
snackade me min bror om e sak som häänt mig, han e skiit förståndiig asso :O han ba: du e ingen människa :S nej ja bryr mig ionte :S o du e mobbad :S o ja ber dej döö. medan ja siiter o gråååååter! -.-
men endåå vi snackade om de, o han bad mig göra vissa saker, o för er som inte vet e min bror 3 år yngre än mig-.- o han kan hela mitt liv utantill, ja berättar verkligen allt t han!
omg.. han e normalare i verkligheten..

UT O SPIINGA!

hejsan alla :) kom typ nyss från skolan, skulle först till skärholmen me min hemliga kompis men de blev inte av, så ja ska ta o springa med andjela och gabriella nu, sen får vi se vart vi hamnar :) bloggar när ja kommer hem :D

'

När hon säger att hon saknar dej - kan ingen sakna dej mer än vad hon gör.

GODMORGON

Igår så kunde ja inte blogga, de va typ något fel me bloggen.
aja, böörjar halv 11 ida, egentligen halv 12 men ja har extra f*tt hjälp -.-
men tror inte ja ska gå på den. mår så jävla dåligt att ja ba vill dööööö!!
bloggar senaaree

ÄLSKAR DIG CALIPPO

ida när ja o min syster va i hallunda så sååg ja en ny glass som har kommit ut (trorja) :D
assoo ja älskar den! :O
ja ska imon gå o köpa hem ett helt lager !
o ja som gillar småsaker o onödiga saker, den här glassen beskriver min personlighet HAHAHA

SKÖÖNT VÄÄDER

Har vart ute med Amira becka o päti de senaste timmarna, vi satt i dagiset o rökte argile, vi skrattade o hade kul, ska tillbaka snart, va tvungen att komma hem för att lämna cykeln till min bror, passar på att blogga :)
hare braa nu såläänge ! och njuuuut av väädreet!
<3

DE SOMMAR IDA :O TYP

de kommer bli 18 grader idaaa :O asso omg de hära e en världsnyhet! efter nästan 9 månader me ba snöö så ska de bli 18 grader :D ja ska gå runt me bikini i skärholmen, asso aa ? vadåra? ere något fel? de SKÄRHOLMEN de innomhus, ingen ser mig ändå ?
okej ja var sarkastisk..
Ida ska ja till Skärholmen med Mari och vår hemliga kompis, hone för känd för att synas på bloggen, alla kommer ba springa t skärholmen nu, ta me er era egna papper o penna för autografer! ja orkar inte sitta o bära me mej en bunt me pennor o papper :O
tack i förhand :*
Har denna snygga bikini i svart och rosa, dom döödar, aa ja dog..

MILAN VANN SERIE A!

Ja orkade inte blogga igår när ja kom hem, kom hem ganska sent, va hemma runt  12.vi kollade på matchen o MILAN VAAANNNNN!! fattaa hur glaaaaaaaad ja bleeeeeeeev!
asssoo de blev 0-0 men eftersom att milan har mest poäng såå vann dom hela serie A :D

HOS KUSINERNA

Sitter fortfarande hos mina kusiner, vi va hära runt 6 där de fanns mat o massa annat, har ätit mig fet asso -.-
har inga bilder på de, bloggar nog senare när ja kommer hem, om ja ens göre -.-
Justeee de Milan mot Roma! assoo shiiit dom zoomade in Nestaa min älskliiing hela tiiden, typ nu alla vet att vi e tsm, de öppet! såå aaa ja e tillsammans mee milans sjäärnaa :D
jag ringde typ till filmaren, ja ba filma bara honom, o han  gjorde de som en huuund :D
de fortfarande 0-0 asso -.- men trom mig älsklingen kommer gära måål, han lova mig de..

HANDGJORDA SMYCKEN

Ja vet att många börjar använda handgjorda smycken, min kompis har börjat göra. de är så vackra!
om ni vill så ere ba att höra av er till henne, ni kan kontakta henne via fb. Hon heter Emely Chammas ochbor i Södertälje.
här är några av smyckerna hon gjort
alla dessa smycken kostar mellan 30 till 50 :-


FORTFARANDE SEGT

Jag vet att de går segt nu på bloggen men inget har fixats ännu, jag har ingen header asso -.-
sjukt.. men ja ska fixa de alldelles strax. Min pappa fyllde år för 2 dagar sen, men vi ska tydligen fira den ida, hos våra kusiner, hela släkten ska dit, så ska vi alla sitta dära, de ba SYYND att min kusin e bortrest. hon är i Italieen! -.-
men ja bloggar senare innan ja dra :)

MJUKISDRESS

Tittade runt lite på olika hemsidor o hittade den här underbara mjukisdressen! Den kostar 349 kr egentligen men de va 25% rabatt så nu kostar den 249 :-
ska beställa den om någon timma, måste ha mammas kooort :D
Hemsidan heter ellos o den här finns även i turkos, men de just den här ja vill ha :D


BLOGGEN SKA FIXAS

Just nu är min blogg totalt katastrof, inget funkar som det ska -.- med imorgon ska min kompis fixa den. Så ja skriver imon när allt e fixat :*

TUUNG !

"Dude, wanna hang out?"
"Nah, hanging out with my girl man"
"What happened to bros before hoes?"
"That rule still goes, but it's just that she ain't a hoe"


TILLBAKA IGEN !

Nu är ja äntligen tillbaka till bloggandet, jag avslutade min förra blogg på grund av flera anledningar..
Nu kommer ja va lite seriösare än på min förra blogg -.-


RSS 2.0